• A Rexona izzadásgátlókat úgy tervezték, hogy olyan keményen dolgozzanak, akárcsak te. Nagy energiát fordítunk az izzadság kutatására, és ennek eredményeként folyamatosan új termékek és technológiák születnek.

  A MotionSense™ technológiát a test mozgása ihlette. Tudományosan bizonyított, hogy az Maximum Protection termékcsalád akkor segít a fokozott izzadást leküzdeni, amikor arra neked a legnagyobb szükséged van. Az Invisible Black + White termékcsaládunk pedig segít megóvni a ruháidat a fehér és sárga foltoktól. Mindegy, hogy hegymászásról, busz után futásról, a főnöknek tartott prezentációról vagy egy randiról van szó, biztos lehetsz abban, hogy hatékony izzadság elleni védelmet kapsz.

  Rexona

  Biztosan számíthatsz rá.

CÉGTÖRTÉNET

Tudj meg többet a Rexona kezdeteiről
 • 1900-as évek:

  Mrs. Sheffer kenőcse

  A Rexonát Ausztráliában hozta létre 1908-ban Mrs. Alice Sheffer, S.F. Sheffer felesége, a Sheldon gyógyszercég alapítója. Tehetséges orvosként olyan új testápolási termékeket kívánt az embereknek adni, amelyek amellett, hogy hatékony összetevőket tartalmaztak, még jó illatúak is voltak. Az 1908-ban polcra kerülő Sure hamarosan a cég húzótermékévé vált.

 • 1920-as évek:

  Üdvözlünk egy Rexona-városban

  A Rexona első reklámkampánya a 20-as években indult. A személyi higiéniáról szóló poszterek ellepték Ausztráliát, és minden városban meghirdették a „Rexona-bébi” és a „Miss Rexona” versenyt, ami mind jó hírnevet szerzett a cégnek.

 • 1930-as évek:

  Beolvadás az Unilever-márkák közé

  A Rexonát felvásárolta a szappangyártó brit Lever Brothers, ami hamarosan összeolvadt a holland Margarine-Unie-val, hogy megalakítsák az Unilevert.

 • 1960-as évek:

  Egy új dezodormárka létrehozása

  A 60-as években a világ megismerhette a Rexona izzadásgátlót, amelyet az Egyesült Királyságban később Sure néven forgalmaztak. Majd a finnországi piacra kerülését követően gyorsan tovább terjeszkedett a világ további részeire is.

 • 1980-as évek:

  Globális elterjedés

  A Rexona tovább folytatta növekedését, hogy hatékony izzadás elleni védelmet kínáljon az embereknek, szerte a világon. Ma a világ minden táján ismerősen cseng a Rexona, Rexena, Shield, Degree vagy Sure név – attól függően, hogy melyik országról van szó. Lehet, hogy a név változott, de a nagyszerű teljesítmény iránti elkötelezettségünk ugyanaz maradt.

 • 1990-es évek:

  A Rexona betört a versenysport világába

  A Rexona a világ legjobb férfi és női sportolóinak szponzorálásával belépett a versenysport világába is. A szponzoráltak között van például a teniszbajnok Steffi Graf, az All Blacks és a Springboks rögbicsapatok, a hegyi kerékpáros Darren Berrelcloth, a bázisugró Miles Daisher, a túlélőművész Bear Grylls, a teniszbajnok David Nalbandian, a krikettjátékos Andrew Flintoff és a Lotus F1™-csapat.

TOP